top of page

M1 - TEMA 34 - Language please!

Cum schimbi limba tastaturii pe Windows 10.


  1. Deschidem Setarile si scriem in bara de căutare Oră si limbă.

  2. Intrăm pe secțiunea Limbă mai apoi introducem in bara de căutare limba romana.

  3. Dupa, in cazul in care avem mai multe limbi deja in lista, apasam sagetuta si punem limba romana prima dintre celelalte optiuni.



O alta varianta ar mai fi apasarea in acelasi timp a tastelor Windows si Space care iti ofera un shortcut pentru schimbarea mai usoara a limbii tastaturii.


P OVESTEA DRAGONULUI SINGURATIC

de Alina Sîrbu



Șoricelul Curios era atât de pasionat să citească, încât chiar și atunci când mergea prin pădure nu se îndura să nu urmărească întâmplările pasionante din cărțile de aventuri. Astfel, nu își dădu seama că ieșise din pădurea în care el și prietenii lui locuiau și intră în Pădurea Întunecată unde nimeni nu trebuia să ajungă vreodată. Pădurea era înfricoșătoare și, din păcate, Șoricelul Curios își dădu seama prea târziu unde se află și nu mai era nimic de făcut. Se știa că odată ajuns acolo nimeni nu mai găsea drumul de întoarcere.Era o pădure de piatră arsă și se povestea că în pădure trăia un dragon înfricoșător care scotea flăcări pe nări tot timpul, chiar și când vorbea iar flăcările acelea ardeau și împietreau tot ce atingeau. Așa că, ușor, ușor, pădurea în care locuia dragonul se transformase într-o pădure de piatră arsă: toți copacii, toate florile, toate ciupercuțele și toate firele de iarbă se tranformasera în piatră arsă. Totul era cenușiu si trist.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page